Formació Continuada

El Servei realitza activitats de formació continuada tant per els seus professionals com els que estan al nostre centre en formació durant tot l’any, excepte en periode de vacances.

Nostre curs acadèmic es des de finals d’Octubre fins finals de Juny.

Sessions clíniques: De dilluns a divendres a les 8,15 hores es fa la sessió clínica del servei amb la revisió dels casos tractats a la guàrdia i la presentació d’aquest casos que precisen consens clínic o tenen una marcada rellevància.

Seminaris monogràfics i Cursos de formació: Durant l’any vinent seguirem aquest seminaris i cursos que van començar al darrer trimestre de 2005, una política de cursos propis en col·laboració amb altres centres i Assistència Primària.

Cada dos mesos, amb un calendari previ, es realitzen sessions conjuntes amb els metges i llevadores del ASSIR Granollers amb la finalitat de millorar els coneixements del professionals i afavorir la coordinació en algunes patologies.

 

Hora Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
8,15-30

SCG

8,30-9 SGS SGH
 

 

Comitè conjunt amb Nounats Comitè Patologia Mama Comitè Gine-Onco
Comitè d’Oncologia Ginecològica i Pat. Mamària. HSC Tutoria R4
13,30-15,30 SGS HSC ?
15-16 Tutoria R Tutoria R Tutoria R Tutoria R Tutoria R
15,30-16,40 SEMINARIS

CURSOS

SEMINARIS

CURSOS

SEMINARIS

CURSOS

SEMINARIS

CURSOS

SCG: Sessió Canvi de Guàrdia

SGS: Sessió General del Servei

SGH: Sessió General de l’Hospital

R: Residents

 

ACMCB: Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia

Sessions ordinàries dels dimarts alterns (veure calendari en academia.cat) totes les sessions s’emeteixen per videoconferencia des de finals de 2014.