Ponències

2017


 

Pérez de Puig M, Al-Dali D. Cours d’echographie genérale. Hôpital Sedhiou, Senegal. 5-14 d’octubre de 2018.

Maria José Canto. Asma bronquial i embaràs. Infratractem a les pacients asmàtiques?. Patologia mèdica materna durant l’embaràs. Hospital Mútua de Terrassa. Divendres, 16 de novembre de 2018

 Ojeda F. Seguridad Alimentaria y Kashrut. VIII Reunión de la Asociación RAMBAM. Torremolinos (Malaga), 26 de noviembre de 2018.

Ojeda F. Electrocirugía avanzada y energia mecánica. III Curso Avanzado de Cirugía Endoscópica para Residentes 3-4. Igualada, 21 marzo de 2018. Sección endoscòpia SEGO.

Girvent M. Avaluació i reparació de les lesions obstètriques de III i IV grau. Taller de: Prevenció, avaluació i reparació de les lesions perineals durant el part (6h).  Hospital Sant Joan de Reus, 7 de març de 2018.

Girvent M. Anatomia del sòl pelvià i musculatura accessòria (1,5h) a l’Associació Catalana de Llevadores. Barcelona, 20 de febrer i 14 de març de 2018 (11h).

Girvent M. Nuevo enfoque en el tratamiento médico de la incontinència.  15ª jornada sobre controversias en ginecologia. Barcelona 17-18 d’Abril de 2018 (14h).

Girvent M. Conservació uterina en el prolapse. Via vaginal. Curs de formació continuada de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia 2017-2018. (2h).

Girvent M. Anatomia i tècnica quirúrgica de la cirurgia amb malles del sòl pelvià, en el 4rt curs d’actualització en tècniques de l’àrea quirúrgica. Hospital de Granollers,  del 15 de març al 7 de juny de 2018. (1’5h).

Girvent M. Curs de: Lesions perineals d’origen obstètric (6a edició). Taller de sutura d’estrips d’alt grau. 17 de setembre 2018 (8h presencials).

Manresa M, Pereda A. Taller teórico:  Protección manual del periné: prevención de las lesiones perineales en el parto. Entre dos manos. 3ª Jornadas Pluridisciplinares de Obstetrícia y Suleo Pélvico, Madrid, 26-27 de enero de 2018.

Ojeda F. Challenges in Reproductive Medicine Research. The Regenerative Medicine. A challenge for Modern Medicine and Medical Ethic from a Jewish Perspective. Madrid, November, 6th, 2017

Ojeda F. Legal Framework in Regenerative Medicine Research. The Regenerative Medicine. A challenge for Modern Medicine and Medical Ethic from a Jewish Perspective. Madrid, November, 6th, 2017

Palau J. Professor al Curs de Formació Teòrica en Obstetrícia i Ginecologia Nivell I, organitzat per la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia, amb el tema “Embaràs normal: Unitat feto-placentària: anatomia i histologia de la placenta, membranes i cordó umbilical. Fisiologia del LA i la seva utilitat clínica. Immunologia de l’embaràs. Adaptació materna a la gestació. Diagnòstic clínic, biològic, immunològic i ecogràfic de la gestació. Cribratge d’alteracions cromosòmiques.” desenvolupat a Barcelona, a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, el dia 19-09-17.

Palau J. Ponent amb el tema “Recomendaciones en el tratamiento del dèficit de hierro” a la reunió promoguda per Pierre Fabre Ibérica, i celebrada a Granollers el 23 de maig de 2017.

Palau J. Coordinador i moderador de la sessió del Curs de Formació Continuada de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia sobre “Patologia úter-placentària” celebrada a la seu de L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears a Barcelona, el 09 de maig de 2017.

Palau J. 2ª Sessió Casos Clínics, Discussor.  XXV Jornada Catalana de Diagnòstic Prenatal Ecogràfic, Mollet del Vallès, 24 de març de 2017.

Ojeda F. Projectes de recerca clínica: passos a seguir i el nou real decret d’assaigs clínics. SCG, HG Granollers, 23 de març de 2017.

Alvarez V. Manresa M. Presentació de les diferents Unitats Docents del nostre Centre: UDMP d’Obstetrícia i Ginecologia. Granollers, 17 de març de 2017.

Ojeda F. Organización de quirófano. III Curso básico de Cirugía Endoscópica para Residentes 1-2. SEGO-ESGE. Igualada, 15 de marzo de 2017.

Ojeda F. Taula Rodona Model de la detecció de risc a l’embaràs. Tenim un bon sistema a Catalunya? XXXIV Reunió de Ginecòlegs i Obstetres – XI Reunió de Llevadores i infermeres de les comarques catalanes, Tarragona, 3 de març 2017 (0,8 crèdits)

Pereda A. Complicaciones perineales del postparto. Desgarros vaginales: reparación y protocolo de actuación. 11ª Jornada de la Unidad de Suelo Pelvico (USP) Embarazo, Parto y Suelo pélvico, Hospital del Mar, Barcelona, 19 de mayo de 2017

 Ojeda F. Organización de quirófano. III Curso Básico Cirugía Endoscópica para Residentes 1-2. SEGO-ESGE. Igualada 15-17 de marzo de 2017. 34º Edición Nacional Formación SEGO 2017, Oviedo, 12-16 de Junio de 2017.

Ojeda F. Monitor de Prácticas. III Curso Básico Cirugía Endoscópica para Residentes 1-2. SEGO-ESGE. Igualada 15-17 de marzo de 2017

 


2016


Girvent M. Discussora. De Lancey J. Videoconferència: Vaginal Birth, Pelvic Floor Injury and Prolapse: Who Cares?. IX Congrés Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia, Barcelona 9-11 de novembre de 2016.

Ojeda F. Videos de suelo pèlvico por laparoscòpia. II Curso Avanzado en Cirugía Laparoscópica para Residentes 3-4. Igualada,5 de mayo de 2016.

Girvent M. Pelvis femenina. Sistema múscul-esquelètic. 3r. Curs per residents de la Secció de Sòl pelvià (nivell bàsic), 10 de març de 2016. HU Mútua de Terrassa.

Seminaris quirúrgics internacionals (Neomedic): Dra. Anna Pereda Sessions: 9 de febrer,  19 d’abril, 20 de setembre, 2016

Ojeda F. Moderador. Sessió de pòsters digitals Ginecologia Oncològica i Mastologia. IX Congrés Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia, Barcelona 9-11 de novembre de 2016.

Moreno, G. Tumoracions bucals.  XXIV Jornada de Diagnòstic Prenatal Ecogràfic. El Vendrell (Tarragona) 18 de març de 2016.

Ojeda F. Moderador: Presentació de projectes. IV Jornada de Recerca i Innovació. Granollers, 18 de novembre de 2016.

Ojeda F. Problemes étics en la gestació. Curs de Bioètica clínica. FHAG, Granollers, 15 de novembre de 2016

Mazano B. Problemes ètics en Tècniques de Reproducció Assistida. Curs de Bioètica clínica. FHAG, Granollers, 15 de novembre de 2016

Ojeda F. Urgències Ginecològiques. Curs d’Introducció a les Urgències. FHAG, Granollers 6-6 2016

Ojeda F. La mutilació genital femenina al segle XXI. Sessió General. Hospital general de Granollers, Granollers, 5 de maig de 2016.

EN:  III Jornada d’Actualització en Reproducció Humana del Vallès Oriental. Granollers, 19 de febrer de 2016.

Ojeda F. President: Taula Diagnòstic de l’esterilitat.

Moreno G. Secretaria: Taula Actualització en tècniques de Reproducció Humana.

Esteve M, Pérez de Puig M. Secretaries Taula: Controvèrsies en reproducció Humana.

Reus A, Palmero S. Protocol d’estudi bàsic en esterilitat.

Mazano B. Protocol d’estudi i tractament de l’avortament de repetició.

Ojeda F. Endometriosi i esterilitat. Hem d’operar-la sempre? Afecta l’endometriosi als resultats de les TRA?

Garcia F (FECUNMED) Valoració del Factor Masculí prèvia a la FIV-ICSI.

Celades M (FECUNMED)  Pretractament i tractament de les disfuncions ovàriques pel ginecòleg general. SOP. Hipogonadisme, híper i hipogonadotròpics. Hiperprolactinèmies.

Ripero M (FECUNMED) Nous aspectes en el tractament dels miomes, en reproducció humana.

Buscà R (FECUNMED): Aplicació de Time Lapse en el laboratori de Reproducció Assistida. Utilitat de l’Embryoscope

Saura X. (FECUNMED). Riscos físics de les TRA: càncer, DHEO, GEU, lesions i afectació de la reserva ovàrica.


2015


 

Ojeda F. Asociación técnicas anti-incontinencia en la cirugía del prolapso. Curso del Tratamiento del suelo pélvico. EIDEG, Igualada, 21 de mayo y 22 de octubre de 2015.

Ojeda F. Demostración quirúrgica: Tratamiento de rectocele posterior con  Elevate® e IUE amb Mini-Arc®. Curso del Tratamiento del suelo pélvico. EIDEG, Igualada, 22 de octubre de 2015.

Girvent M. Moderadora de Tractament de la incontinència Urinària d’Esforç i el Prolapse d’òrgans pèlvics. 2º Curs per Residents de la Secció Catalana de Sòl Pelvià (Nivell avançat), ACMCB-SCOG Secció de Sòl Pelvià, 24 d’abril de 2015

Ojeda F. Organización de quirófano. Curso de Formación para Residentes 1-2. Sección de Endoscopia. SEGO, ESGE. Igualada, 4 de marzo de 2015.

Ojeda F. Monitor de prácticas. Curso de Formación para Residentes 1-2. Sección de Endoscopia. SEGO, ESGE. Igualada, 4 de marzo de 2015.

Pons N. Càncer d’ovari i de mama hereditari. Sessió general de l’HGG, Granollers, 30 d’abril de 2015.

Ojeda F. Debate de innovación. Material hemostático y de sellado. XIV Curso Internacional de Cirugía Ginecológica, Bellvitge HU, L’Hopsitalet de Ll, 18-20 marzo de 2015.

Ojeda F. Moderador de la Cirugia en directo: hemivulvectomia con centinela diferido, cirugia de citoreducción de intervalo en càncer de ovario, laparoscòpia, espacios pélvicos e histerectomia en càncer de endometrio. XIV Curso Internacional de Cirugía Ginecológica, Bellvitge HU, L’Hospitalet de Ll, 18-20 marzo de 2015.

Canto MJ. Cribratge de preeclàmpsia en el primer trimestre. Poblacional vs població de risc. Jornada d’actualització en Diagnòstic Prenatal, Mollet, 30 d’octubre de 2015

Ojeda F.  Casos clínics Ginecologia. Actualizació en Malalties Infeccioses en Obstetrícia i Ginecologia. H. Del Mar, Barcelona 4-5 de juny de 2015.

Palmero S. Moreno G, Esteve M. Ojeda F. Xoc sèptic estreptocòcic. Actualizació en Malalties Infeccioses en Obstetrícia i Ginecologia. H. Del Mar, Barcelona 4-5 de juny de 2015.

Ojeda F. Avortament diferit, protocol ASSIR-HGG. ASSIR Granollers, 4 de maig de 2015.

Ojeda F. IHAN, OMS, 10 passos de la lactància materna. Curs de Lactància Materna, FPHAG, Granollers, dies, 2, 4, 9, 11 i 12 de març de 2015

Ojeda F. Lactància materna en mares immigrants. Curs de Lactància Materna, FPHAG, Granollers, dies, 2, 4, 9, 11 i 12 de març de 2015.

Ojeda F. Urgencias Ginecológicas. Curso de Introducción a las Urgencias. FHAG. Granollers, 28-5-2015.

Ojeda F. Violència de gènere: agressió física i sexual. Xerrada sobre violència de gènere, FPHAG, Granollers, 5 març de 2015.


2014


Ojeda F. Videos Suelo Pèlvico. Curso de Formación para Residentes 3-4. Sección de Endoscopia. SEGO, ESGE. Igualada, 7-9 de mayo de 2014.

Ojeda F. Discussor en Paper de la Robòtica en la cirurgia ginecològica. VIII Congres de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia. Barcelona, 29-31 d’octubre de 2014

Peñalva L. Moderadora: Estat actual del tractament de l’aixella en cáncer de mama. XXVIII Reunió de Sinologia dels Hospitals Comarcals i XVI Reunió d’Infermeria en Sinologia i Patologia Mamaria. Granollers, 13 de juny de 2014.

Ojeda F, Pons N. Càncer heredofamiliar. Jornada de la Secció de Ginecologia Oncològica i mastologia de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia. HGG, Granollers, 23 de maig de 2014.

Palau J. Moderador: Novetats i casos clínics: treballs retrospectius i casos clínics comentats. Jornada de la Secció de Ginecologia Oncològica i mastologia de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia. HGG, Granollers, 23 de maig de 2014.

Palau J. Càncers Ginecològics. Curs CAMFIC d’Oncologia. XLè Curs de Formació Mèdica Continuada 2013-2014. Filial Vallès Oriental FACMSCB. Granollers, 6 de febrer de 2014.

Palau J. Aspectes útils en la pràctica de l’ecografia. Aspectes pràctics respecte l’exploració. CFMC 2013-14 de la SCOG. ACMCB, Barcelona 14 de gener de 2014.

Ojeda F. Monitor de prácticas. Curso de Formación para Residentes 3-4. Sección de Endoscopia. SEGO, ESGE. Igualada, 8 de mayo de 2014.

Ojeda F. Urgències Ginecològiques. Curs de Introducció a les Urgències. HGG, Granollers 28-5-2014.

Sarasa N, Ojeda F, Astor J. Avortament en el segle XXI. Història i actualitat. Sessió general de l’Hospital General de Granollers. Granollers, 15 de maig de 2014.

Ojeda F. IHAN, OMS, 10 passos lactancia materna. Curs de Lactancia Materna 2014; Granollers, 3 de març de 2014.

Ojeda F. Lactància materna en mares immigrants. Curs de Lactancia Materna 2014; Granollers, 3 de març de 2014.